Nu fungerar kommentarerna

Under söndagskvällen satt jag och kikade på min blogg och undrade lite blygsamt varför ingen lämnat någon kommentar på något inlägg under den tid bloggen varit igång. Trafiken till sidan har varit ganska god hittills, snart är antalet unika besökare uppe i 1 000 stycken och därför tyckte jag det var konstigt att ingen kommenterat ännu. När jag tittade närmare på det hela fann jag att det inte gick att kommentera inläggen alls. Allt som kom upp var en textruta med ett meddelande om att texten i kommentarsfältet saknades. Det felet är nu fixat och nu ska det funka att kommentera igen. Felet berodde på en bugg i koden.

Som illustration till detta inlägget har jag valt ut en bild på Vinga Fyr i solnedgång, tagen från Stena Jutlandica på ingång till Göteborg en junidag 2006.

/Christopher

Ett svar på ”Nu fungerar kommentarerna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *